En cocktail med Pelle Chanslös

by Jimmy Blom

/
  • Streaming + Download

     

1.
Slösa bort en hel dag på nå't man inte vill. Man gör det bara för att överleva. Jag vill inte knega bort mitt liv. Nej, jag är ej lat. Skon klämmer inte där. Fri det vill jag vara. Och inte någon slav.
2.
Åt Helvete 00:49
Åt helvete med alla maskiner, som inte gör annat än stör. Åt helvete med alla idioter, som bara är i vägen. Åt helvete med det. Åt helvete med er.
3.
Krämpor 00:26
Helvetes satans krämpor varenda dag. Helvetes satans krämpor hatar jag. Helvetes satans krämpor kan bara dra.
4.
Tyst! 00:47
Vart jag än går, folk som tjatar. Vart jag än står, folk som tjatar. Vart jag än är, folk som tjatar. Varför kan ni inte hålla käften?
5.
Bomb 01:49
Jag är som en bomb som exploderar av hat, bara för att ni inte gör som jag. Bomb. Jag är en bomb. Sjukt kan man tycka, men så'n är jag. Helst ska det va' ordning och reda.
6.
Brudar leder till förhoppningar som krossas brutalt. Man blir kär som fan, men får vänta flera da'r. Och plötsligt så har hon en annan, som om ingenting hänt. Inget hopp, ingen ljusning. Pelle får som vanligt leva utan kärleken. Man tror alltid att man hittat den rätta. Det känns som hon kan va' bättre än de flesta. Jag har slängt chokladen som jag skulle ge, för jag kom på till slut att det är ingen idé. Men jag köpte ingen blomma, och tur var väl det. För den hade ju vissnat. Precis som vår "romans", som ju aldrig fanns.

about

Punky rock

credits

released April 24, 2021

DårJazz 2021

license

all rights reserved

tags

about

Jimmy Blom Borås, Sweden

Mainly solo artist since I was a kid (JIMPANS HÖNSGÅRD, HUMAN DISASTER, MaD JiM etc), sometimes in a band (ABNORM, KRYSTVÄRKAR).
Since 2019 I go solo under my real name.

contact / help

Contact Jimmy Blom

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Jimmy Blom, you may also like: